marți, 17 ianuarie 2012

ACEST  SITE  ARE  DREPT  SCOP  PRINCIPAL  CONSILIEREA,  PROTECŢIA, PROMOVAREA
ŞI  APĂRAREA DREPTURILOR  ŞI  LIBERTĂŢILOR  PERSOANELOR   ÎMPOTRIVA
ABUZURILOR  DE  ORICE  NATURĂ.  ÎN  ACES  SENS,  RUGĂM  PE  TOȚI  CEI INTERESAȚI 
SĂ NE COMUNICE   EVENTUALE  SITUAȚII  ÎN  CARE  AU  FOST  ABUZAȚI  ȘI  EFECTELE
ABUZURILOR.  ÎN  LIMITA  POSIBILITĂȚILOR  ȘI  CADRULUI  LEGAL ÎN  VIGOARE,
VOM ASIGURA  CONSULTAȚII  DE  SPECIALITATE  ȘI  VOM  RECOMANDA  CĂILE
DE  URMAT,  PENTRU  RECÂȘTIGAREA  DREPTURILOR  PIERDUTE.  

20 de comentarii:

  1. Am inteles ca aceasta asociatie desfasoara acte de caritate pe raza comunei Tuzla. Poate sa ne ajute si pe noi care suntem in alta localitate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. COLEGIUL DIRECTOR AL A.U. PROVITAP27 februarie 2012 la 10:47

      Intradevar. In fiecare luna, la date diferite, Asociatia Umanitara PROVITAP, in colaborare cu Primaria Tuzla si Parohia Sf. Ecaterina I Tuzla, ofera o masa gratuita familiilor nevoiase de pe raza comunei. Participantii, sunt in general familii fara venituri, sau cu venituri foarte mici. Actiunea nostra, este sustinuta financiar prin bunavointa unor agenti economici din mun. Constan'a si com. Tuzla. In eventualitatea identificarii unor sponsori pe raza com. Lumina, dar si bunavointa din partea administratiei locale, promitem ca fom derula si pe raza com. Lumina asemenea actiuni de binefacere.

      COLEGIUL DIRECTOR

      Ștergere
  2. CONSILIUL DIRECTOR AL A.U.pROVITAP13 februarie 2012 la 10:31

    Pentru toti cei care dopresc sa sprijine voluntar Asociatia Umanitara "Provitap" Tuzla, o pot face prin sponsorizarea cu 2% din impozitul pe salariu. Acesti @% merg oricum la bugetul consolidat al statului. Activitatea de sposorizare necesita un efort minim.
    Procedura: Dupa deschiderea site-ului, se acceseaza pagina de web "MEMBRI". In partea din stanga se afla casuta "Membrii si Colaboratori". Aici, la pozitia 4 exista FORMULARUL CERERE 230. Accesandu-l apare formularul pe care trebuie sa-l descarcati in 2 exemplare. Completati ambele formulare cu datele de stare civila prevazute si le semnati. Sponsorizarea se refera la veniturile pentru anul 2011. Cele doua exeplare ale cererii completate, impreuna cu o copie de pe actul de identitate si declaratia fiscala, primita de la angajator, le depuneti la sectia financiara din localitate de domiciliu. Unul din exemplare il retine functionarul de la ghiseu, iar celalat cu numarul de inregistrare este restituit.
    Cele doua exemplare ale formularului 230, copia de actul de identitate si fisa fiscala se pot inainta la sectia financiara si prin posta. Pentru siguranta, dar nu obligatoriu, expeditia sa fie facuta cu, confirmare de primire.
    Va multumium anticipat.
    CONSILIUL DIRECTOR

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos. Sa ajutati sarmanii. Unii nu au nici o vina ca sunt in starea in care sunt. Bravo...

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred ca, daca luati legatura cu Primaru Dumitru Chiru, sigur o sa va ajute. Si el are tot interesul sa-i ajute pe sarmanii din comuna sa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vom incerca sa luam legatura cu D-l primar Dumitru Chiru. Va multumim pentru interesul acordat.
    Consiliul Director

    RăspundețiȘtergere
  6. Am ajuns intamplator pe site-ul vostru. Imi place cum arata. In afara de masa pentru saracii din Tuzla, mai aveti si alte proiecte. M-ar interesa sa aflu, daca se poate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Printre Proiectele Asociatiei Umanitare "PROVITAP" aflate în prezent, în derulare, se numără,consiliere şi asistenţă juridica gratuită, asistenţa socială a familiilor vulnerabile şi asistentă medicală a tinerilor şi copiilor aflaţi în dificultate. Toate aceste proiecte sunt fiabile, atâta timp cât oamenii cu suflet, şi dare de mânâ se implică în mod dezinteresat în sustinerea lor.
      CONSILUL DIRECTOR

      Ștergere
    2. Multimesc. Cred, ca am sa va deranjez si eu in curand cu o solicitare, pentru o ruda. Va pot contacta la telefoanele de pe site?

      Ștergere
  7. Vrem sa va asiguram d-le Dan Dogaru, ca solicitarea dvs. se bucura de toata atentia din partea conducerii asociatiei. Demersurile noastre, asa cum am mai afirmat, devin realitate atata timp cat putem capacita persoane fizice si juridice care sa ne sponsorizeze.
    De exemplu, putem multumi public pe aceasta cale S.C. ANDALEX SRL care, s-a implicat finaciar in acest an, in realizarea unui proiect ce vizeaza intrajutorarea unor persoane ce sufera de afectiuni medicale grave.
    CONSILIUL DIRECTOR

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma puteti ajuta si pe mine? Am o problema cu un vecin de la o bucata de teren care zice ca este a lui, dar eu am acte pe el. Nu am bani sa ma duc pe la judecata. Stau la tara. Mesajul l-a scris baiatul meu. Va rog sa-mi spuneti ce sa fac.

    RăspundețiȘtergere
  9. D-le Corneanu. Sunati-ma la tel.0722561295. Exista solutie pentru problema dvs.
    PRESEDINTE CONSILIU DIRECTOR

    RăspundețiȘtergere
  10. Domnule Presedinte Alexandru v-am multumit la telefon. O fac si aici ca sa stie lumea. Cei care aveti probleme sunati la numarul de telefon 0722561295, asa cum am facut si eu, si va asigur ca nu aveti ce pierde.

    RăspundețiȘtergere
  11. Va scriu in numele unor cetateni saraci ai comunei Cogealac. Au nevoie de ajutor. Nu conteaza sub ce forma il vor primi. Daca doriti sa-i cunoasteti si sa le aflati pasurile, va asteptam la noi.

    RăspundețiȘtergere
  12. CONSILIUL DIRECTOR3 mai 2012 la 09:42

    Imi cer scuze d-le/d-na Sezanov I. ca nu am putut sa va respund pana acum. Am fost plecat din tara. Va multumesc pentru invitatie. Ma intereseaza situatia de acolo.Voi da curs solicitarii intr-un timp rezonabil.
    PRESEDINTELE CONSILIULUI DIRECTOR

    RăspundețiȘtergere
  13. CONSILIUL DIRECTOR3 august 2012 la 10:59

    Multumesc pe aceasta cale tuturor membrilor Asociatiei Umanitare Provitap din jud. Constanta si Ialomita care, in calitate de observatori acreditati de Biroul Electoral Central sau Biroul Electoral Judetean, au facut parte din comitetele de monitorizare de la sectiile de votare cu prilejul alegerilor locale din data de 10.06.2012 si referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu din data de 29.07.2012.
    PRESEDINTELE CONSILIULUI DIRECTOR

    RăspundețiȘtergere
  14. CONSILIUL DIRECTOR14 decembrie 2012 la 14:56

    Adresez pe aceasta cale tuturor observatorilor interni, desemnati de Asociatia Umanitara Provitap sa participe la alegerile parlamentare din 09.12.2012, cele mai sincere multmiri si urari de bine. Nadajduiesc totodata speranta ca si de aceasta data, ne vom mobiliza si cu totii vom fi alaturi de cei nevoiasi, tineri sau batrani, carora trebuie sa le daruim de Sarbatori o raza de lumina si speranta unei zile de maine, mai buna decat cea de azi.
    PRESEDINTELE CONSILIULUI DIRECTOR

    RăspundețiȘtergere
  15. Este lipsa mea. Nu stiam ca Asociatia Umanitara Provitap are site propriu. Acest lucru ma bucura. Am posibilitatea sa multumesc ceklor din conducere, pentru omenia de care dau dovada. In numele nevoiasilor din Tuzla, aduc multumirile mele Parintelui Paroh de la Parohia I, D-lui Primar si nu in ultimul rand d-lui Nicu Alexandru - Presedintele asociatiei, pentru fapul ca depun eforturi sa le dea lunar o masa calda la cantina bisericii.

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu stiam. In fiecare an sunt solicitat de presedinte sa donez 2% din impozitul pe salariu. Sunt fericit ca pot sa fac acest lucru. mai ales ca banii ajung in farfria unor saraci. Brava celor care sacrifica din existenta lor pentru asa ceva. Sa le de Dumnezeu sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  17. Am fost intamplator la parohia Sf. Ecaterina 1 din com. Tuzla in data de 18 aprilie 2014. Acolo, multi oameni nevoiasi asteptau niste pachete. Credeam ca sunt de la Arhiepiscopia Tomisului si Dunarii de jos. Nu a fost asa. Cei care au adus pachete au fost reprezentantii Asociatiei Umanitare Provitap. Nu am fost curios sa stiu cine sunt. S-au mai adus pachete si din partea Primariei (cozonaci). Am citit o bucurie nedisimlata pe fetele copilasilor si celor care ii insoteanu, cand parintele si repreentantul asociatiei le dadeau pachetele. Omenia nu a disparut din Romania. Bravo. Cu astfel de oameni, mai avem o speranta. Intamplator am aflat de acest site al asociatiei si am vrut sa ie cunoscuta si parerea mea cu privire la fapta celor care le putem spune "Oameni cu suflet si mila de Dumnezeu"

    RăspundețiȘtergere